Skip to content

MOST MÉG KEDVEZŐBB SUZUKI FINANSZÍROZÁS

Álmaid megvalósítása csupán egy karnyújtásnyira van tőled, hiszen most még kedvezőbb feltételekkel juthatsz hozzá kedvenc Suzuki motorkerékpárodhoz.

A 4,99 %-os THM finanszírozás* alapján mostantól 20% önerő befizetésével, akár 84 hónap futamidőre is megvásárolhatod kedvencedet. A finanszírozási ajánlat minden regisztrálható Suzuki motorkerékpárra és casco biztosítás megkötésével érvényes, de akár casco mentes konstrukcióban is igénybe vehető.

Finanszírozási kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod a számodra legoptimálisabb törlesztő részletet kedvenc Suzuki motorkerékpárodra.

https://www.suzuki.hu/motor/hu/hitel_kalkulator

Az alábbi modelleket hasonló feltételekkel, de már 0 %-os THM  finanszírozás* mellett is megvásárolhatod: GSX-S125GSX-R125GSX250V-Strom 250Burgman 400SV650X.

Az ajánlat 20% önerő befizetésével, maximum 60 hónap futamidőre, minimum 400.000 Ft maximum 1.500.000 Ft finanszírozási összegig, változó kamatozású, forint alapú zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el. A finanszírozáshoz casco biztosítás megkötése szükséges, de felár ellenében casco mentes konstrukció is igényelhető. Az ajánlatok visszavonásig érvényesek.

  *A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részletek a márkakereskedőknél. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. Lízingbevevőnek casco biztosításos konstrukció esetén kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz.