Skip to content

FOLYAMATOSAN ÉRKEZNEK AZ ÚJ 2020-AS SZÍNVARIÁCIÓK A SUZUKI MOTORKERÉKPÁROK KÍNÁLATÁBA

Az új Suzuki V-Strom 1050 és 1050XT modellek mellett bemutatjuk a 2020-as motorkerékpárjaink megújult színvilágát is. 

Az utcai kategória fenegyereke, a GSX-S1000 méltó a hírnévre, hiszen a legendás GSX-R1000 K5-ből meríti erejét, miközben a könnyített alumíniumötvözet váz és a 3 fokozatú Traction Control biztosítja sportos karakterét. 2020-ban egy új matt szürke-fekete színnel, mély-piros fényű kerekekkel erősítjük a kínálatunkat, de mellette egy fiatalos fehér alapfényezésű, kék kerekekkel ellátott változat és a MotoGP ihletésű kék színű fényezéssel is elérhető lesz a modell.

A GSX-S család 750-es modelljei egy feltűnő fehér-fekete és sötétvörös elemekkel fényezett, egy fehér alapfényezésű és kék színű kerekekkel ellátott, valamint a MotoGP ihletésű kék színű motorkerékpárjainkból állnak.

Az A1-es motoros kategória kínálatában, a GSX-S125 is fiatalos színeket kínál, így érkezik egy matt szürke-fekete színű modell piros kerekekkel, valamint a feltűnő fehér-fekete változat mellett szintén választható akár a MotoGP dizájn is.

GSX-S1000F erőforrását és meghatározó részegységeit egy áramvonalas sportos idom mögé rejti, melyet fényes fekete, fehér valamint kék-fekete fényezéssel láttunk el.

A GSX-R család A1-es kategóriájú modellje, a GSX-R125 és a szupersport királya, a GSX-R1000R azonos színvariációkkal és dizájnnal 3 színben választható. A kék színű verseny replika mellett egy fehér alapszínű és kék SUZUKI feliratú, valamint egy fekete alapszínű és piros SUZUKI feliratú modell érhető el.

A GSX-R1000 szintén a MotoGP kék színét kínálja, mellette egy fehér-fekete verzióval, valamint egy teljesen fekete változattal.

Az új V-Strom 1050XT és V-Strom 1050 bemutatása mellett, frissítettük a V-Strom 650XT és a V-Strom 650 kalandmotorjaink színválasztékát.

V-Strom 1050/XT 1037 köbcentis V-Twin motorja immár 106 lóerőt biztosít a hegycsúcsok meghódításához, miközben az új modellek számos kiegészítővel és rengeteg plusz extrával gazdagodtak.

Az off-road központúbb V-Strom 1050XT egy sárga színű valamint arany eloxált drótküllős kerekű modellt, továbbá egy kettős narancs –fehér színű és egy fekete fényezésű modellt kínál fekete drótküllős kerekekkel.

V-Strom 1050 további 3 színvariációban, egy kettős fekete-szürke, egy fekete és egy fekete-fehér fényezésű modellt kínál.

V-Strom 650XT, a sárga színű valamint arany eloxált drótküllős kerekű modell mellet egy fekete színű és szintén arany eloxált drótküllős, valamint egy kék színű változatot kínál fekete drótküllős kerekekkel.

V-Strom 650 fehér, fekete és szürke színben érhető el 2020-tól.

A Suzuki SV650 jövő évben elérhető színvilága egy fémes-ezüst színű modellt, hozzá kék színű térhálós vázat és kerekeket, valamint egy a matt fekete változatot és feltűnő piros térhálós vázat és kerekeket, végül egy teli fekete modellt tartogat fekete vázzal és kerekekkel.

A neo café racer dizájnú SV650X a „rosszfiús” szerepet magára öltve, teli fekete színben, valamint hozzá elegáns barna varrott üléssel érkezik.

A Suzuki robogók szintén új színekkel érkeznek. A Burgman 400 fehér és fekete színben, klasszikus sötétkék kerekekkel, továbbá sötétkék színben, fekete kerekekkel lesz elérhető jövőre.

Burgman 125 és Burgman 200 fehér, ezüst és fekete színben választható, míg az Address királykék és sötétkék illetve fényes fehér színben érhető el 2020-tól.

Továbbra is élnek kedvező ajánlataink, így a Suzuki motorok megbízhatóságát hirdetve, akár 5 év garanciával is megvásárolhatod kedvencedet, valamint a Suzuki motorkerékpárok most rendkívül kedvező finanszírozás mellett, akár 0 % induló THM mellett, 20% önerőtől, maximum 60 hónapos futamidővel is elérhető.