Skip to content

ALPENMASTERS győztes a V-STROM 800 DE

A Suzuki újonnan bemutatott motorja a V-STROM 800DE büszke győztese Európa legnagyobb motoros összehasonlító teszt/versenyének az ALPENMASTERS-nek, ami minden évben a német MOTORRAD magazin szervez.

Az ALPENMASTERS egy 1 körös teszt, ami 155 kilométer hosszú hegyes dombos útviszonyok között, a legélesebb hajtűkanyarokban, meredek lejtőkön és emelkedőkön át a legcsúszósabb utakon folyik. Idén 16 motor mérettetett meg különböző gyártóktól más-más specifikációkkal a világhírű Stelvio-hágónál, amely Olaszország legmagasabban fekvő hegyi közúti hágója (2757 m).

Az új modell a valaha volt legfelszereltebb V-STROM 800 DE, 4 699 000 Ft-ért. Sport/kalandtúra motor révén az első 21 colos és a hátsó 17 colos kerekek kellő stabilitást adnak csúszós talajon, miközben az állítható SHOWA teleszkópok 220 milliméteres rugóúttal, a legdurvább útviszonyokat is kirugózzák.

Az alapcsomagba beletartozik a műanyag kartervédő és kézvédő, hatszögletes első LED fényszórók, 5 colos TFT-LCD multifunkciós kijelző. A Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) tartalmaz egy külön murvára optimalizált kipörgés gátló módot, azaz G módot, amely engedi a hátsókerék kellemes csúsztatását, és a kétlépcsős ABS segíti a pilótát a mindennapokban.