Modellek

A Suzuki Motor Corporation története - ma már nehezen hihető módon - egy szövőgéppel kezdődött 1920 márciusában. 1952-ben a Suzuki bemutatta a Power Free E1-et mely kerékpárba szerelhető motor volt. A motor léghűtéses, 36 ccm-es, és 4000 fordulatszámon 1 lóerőt teljesített. A jó minőségű motort a Suzuki sikerrel bevezette a Japán piacra, és innentől nem volt megállás.

A hálózat és az értékesítés öt Suzuki Márkakereskedéssel indult, melyek mindegyike, hűen a márka szelleméhez ma is prosperál, kibővülve a későbbiekben a hálózathoz csatlakozó kereskedőkkel, akikkel együtt immár országszerte 44 helyen forgalmazzák a Suzuki Motorkerékpárokat.

a.t.v. quad

a.t.v. quad
A SUZUKI quadok LT-A és LT-F típusai kiválóan használhatóak a mezőgazdaságban, erdőművelésben, vadászatokon, teherszállításra az első és hátsó rakfelületek teszik alkalmassá. Az LT-R és LT-Z modelleket sport célokra javasoljuk.

chopper cruiser

chopper cruiser
A Suzuki újrafogalmazta a Cruiser-gyártást. A hagyományos stílusú, „C” széria a korábbi VL modellek helyén áll, az Intruder C 1500 és a Intruder C 800 képviseli ezt a klasszikus vonalat. Az M széria a VZ sorozat utódja, az erő és a teljesítmény megtestesítője, képviselője a most bemutatkozott Intruder M 1800 R.

enduro tourer

enduro tourer
Ezek a motorok egyaránt eleget tesznek a kihívásnak, akár kalandról, akár utazásról vagy éppen városi közlekedésről van szó. Vagy bármi másról. Akár minden nap, vagy egy nyaralás alkalmával, akár társaságban vagy egyedül. Közülük kiemelkedő a DL 650 V-Strom az "Alpok királya...".

motocross

motocross
A motocross az önbizalomról szól. Arról az önbizalomról, amit csak egy Suzuki crossgép megülése adhat. Az önbizalom ahhoz, hogy vezessük a versenyt. Az önbizalom a győzelemhez. A gép és az ember – a nyerő kombináció. Ahogy a motor és motoros ugratókon felszökken, hogy aztán a másik oldalon gyönyörű landolást vihessen végbe, mintegy összeforrva a motorral.

off road

off road
Az "off road" vagy terepmotorozás a legösszetettebb fajtája a motorozásnak. Csábítása sokoldalúságában rejlik. Magába foglalja az „utcai”, a cross és a trial motorozás elemeit. A teljesítménysport a természetszeretetet, a határtalanság (szabadságszeretet) ötvözete, ahol alapvetően mindenki magáért küzd, de ha baj van, akkor: „Mindenki egyért, egy mindenkiért!!!”

scooter robogó

scooter robogó
A Burgmant régóta úttörő típusként tartják számon. A Suzuki Burgman újrafogalmazta a robogókkal kapcsolatos elképzeléseket. Megmutatta, hogy egy robogó is képes felülmúlni a normál méretű motorok kifinomultságát, ugyanakkor versenyre kel a jó minőségű autók praktikumával, célszerűségével. Az új Burgmant még kifinomultabb technika, és remek használhatóság jellemzi.

street

utcai motorok: túra, sporttúra

super sport

super sport
Urald a versenypályát! (és az aszfaltot) Az élet 130 km/óra fölött kezdődik... Ezeket a gépeket a lélegzetelállító gyorsulás jellemzi, mind álló helyzetből, mind menet közben.

újdonság

újdonság
Évről-évre, ahogyan azt a SUZUKI-tól már korábban megszokhattuk, számtalan újdonsággal ismerkedhetünk meg. Az újdonságok között egyaránt megtalálhatóak a teljesen új modellek, és bizonyos modellek továbbfejlesztett változatai is.