egyéb

egyéb
Ebben a kategóriában található meg minden apróság, ami a motorozáshoz és motorkerékpár ápoláshoz nélkülözhetetlen. Igyekeztünk összeválogatni kiváló minőségű termékeket, hogy ezekkel is szórakoztatóbbá, és élvezetesebbé tegyük a motorozást.

Akkumulátortöltők

Akkumulátortöltők
Az akkumulátortöltő lehetővé teszi az akkumulátorok maximális feltöltését, és feltöltés után automatikusan fenntartja az akkumulátor optimális átfolyási feszültségét, ami megnöveli az akkumulátor élettartamát. Ideális a használata téli tárolás során, szezon közben a hosszú leállások időtartamára. Érdemes az akkumulátorokat havonta legalább egyszer ellenőrizni, illetve utána tölteni.

chopper-cruiser kiegészítő

chopper-cruiser kiegészítő
Minden ami a dübörgő gépekhez nélkülözhetetlen, táskák, díszek kiegészítők... Legyen az hagyományos, vagy modern, bőr, vagy nemesacél...

doboz

doboz
A SUZUKI-INTERAT az olasz gyártó, a GIVI által készített dobozokat , és azok kiegészítőit forgalmazza. A minőséget fémjelzi, hogy számtalan nagy gyártó "gyári" dobozait is a GIVI gyártja.

motor takaró ponyva

motor takaró ponyva
Akár téli tárolásról akár túráról, motoros találkozoról legyen szó, egy ponyva mindig praktikus. Megvédi a motort a porosodástól, sérülésektől, esetleg az esőtől (babrálóktól).

motoremelők

motoremelők
A motorkerékpárok téli tárolásához nélkülözhetetlen a motoremelő használata. Motoremelő segítségével tehermentesítjük a gumiabroncsokat a hosszú, szezonon kívüli időszakra, de használatával a lánckenés is "gyerekjáték".

motorzár

motorzár
Motorzárak széles választéka található itt, féktárcsa zárak, láncok, lakatok és ezek kiegészítői. A jó lánc sokszor hasznosabb, mint bármilyen biztosítás....

Sisakbeszélők

Sisakbeszélők
Utas-vezető és motor-motor közötti kommunikációk. Bluetooth, PMR és hívás alapon is. Üdvözlünk a motoros sisakbeszélők, headset-ek világában!

táska

táska
Itt mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő táskát, legyen az oldaltáska, tanktáska, hengertáska vagy bármi egyéb. A kategóriában található táskák szinte korlátlanul variálhatóak a külömböző motortípusoknak, és igényeknek megfelelően. Két nagy gyártó termékei közül lehet választani (GIVI, és Bering)