alkatrész

alkatrész
A motor élettartamának szempontjából és a biztonság szempontjából is óriási jelentőssége van a folyamatos szervizre, és a kopó alkatrészek cseréjére. Kínálatunkban megtalálhatóak a gyári kopóalkatrészek, szűrők, fékbetétek, gyertyák. Ügyfeleink részére kínálunk kiváló minőségű gumiabroncsokat, motorolajokat, utángyártott alkatrészeket.

gumiabroncs

gumiabroncs
Napjainban a több, mint 100 éves tapasztalattal rendelkező METZELER a motorkerékpárgumiabroncs fejlesztésben a világelsők közé tartozik. A METZELER kínálatában minden motoros megtalálhatja az igényeinek megfelelő gumiabroncsot. Legyen az robogó, quad, cross, túra, sport, supersport vagy cruiser.

gyári alkatrész

gyári alkatrész
A gyári alkatrészek nagy előnye, hogy bárhol is készüljenek keresztül mennek a SUZUKI gyár minőség biztosítási rendszerén. Ez azt jelenti, hogy minden gyári alkatrész, legyen az kopó alkatrész, vagy bármi egyéb kiegészítő, mind magas színvonalú,első osztályú minőségű.

kenőanyag

kenőanyag
A kenőanyag a motor lelke, ha az olajcserét elhanyagoljuk, azzal nagyban hozzájárulunk a motorkerékpár élettartamának megrövidüléséhez. Kínálatunkban megtalálhatóak a Castrol, Igol valamint a MotoLine termékek. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott termék megfeleljen a vezetési, és műszaki igényeknek egyaránt.

utángyártott alkatrész

utángyártott alkatrész
Az utángyártott alkatrészek előnye, hogy általában pénztárca barát termékek, ugyanakkor sokszor nem rosszabb minőségűek mint a gyári alkatrészek.

vegyi anyag

vegyi anyag
Ebben a kategóriában megtalálható minden olyan termék, amely kapcsolódik a motorkerékpár, valamint a motoros ruházat ápolásához, tisztításához.