Kiegészítők

A SUZUKI-INTERAT motoros kiegészítők széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére. Kiegészítők a motorokhoz (alkatrészek, díszítő elemek, tuning alkatrészek), és a "motorosokhoz" (ruházat, sisak, egyéb biztonsági felszerelés)egyaránt. Hogy a motorozás még nagyobb élmény lehessen.

Aktuális

Itt találhatod meg: sehova nem sorolható aktuális ajánlatainkat, reklámjainkat, fontosabb tudnivalókat és minden mást, ami a többi menüponthoz nem csoportosítható...

alkatrész

alkatrész
A motor élettartamának szempontjából és a biztonság szempontjából is óriási jelentőssége van a folyamatos szervizre, és a kopó alkatrészek cseréjére. Kínálatunkban megtalálhatóak a gyári kopóalkatrészek, szűrők, fékbetétek, gyertyák. Ügyfeleink részére kínálunk kiváló minőségű gumiabroncsokat, motorolajokat, utángyártott alkatrészeket.

B-KING kollekció

B-KING ajándéktárgyak

Bolhapiac/Akciós ruházat és kiegészítők

Ide kerül minden olyan motoros kiegészítő, amely használt, alighasznált, vagy kifutó-leárazott termék. Érdemes rendszeresen ide látogatni, mert a tartalom folyamatosan változik.

egyéb

egyéb
Ebben a kategóriában található meg minden apróság, ami a motorozáshoz és motorkerékpár ápoláshoz nélkülözhetetlen. Igyekeztünk összeválogatni kiváló minőségű termékeket, hogy ezekkel is szórakoztatóbbá, és élvezetesebbé tegyük a motorozást.

gyári (SUZUKI) kiegészítők

A SUZUKI által gyártott, vagy a SUZUKI által ellenőrzött minőségű termékek találhatóak itt. Érdemes megnézni, általánoságban elmondható, hogy a gyári kiegészítők ár-érték aránya kedvezőbb, mint az utángyártott termékeké.

Napszemüvegek

Napszemüvegek
A napszemüveget sokan kiegészítő divatcikknek, esetleg az erős napsugárzás miatti kellemetlen hunyorgás elleni védekezésnek tartják. Pedig ennél sokkal fontosabb feladata is van: védi a szemet az UV-sugárzás okozta károsodástól. Tippek napszemüveg vásárláshoz: -A jó napszemüveg 100%-os UV-védelmet biztosít. -Minél nagyobb a napszemüveg lencséje, annál jobban védi a szemet minden irányból. -A lencse színezése teljesen független az UV-védelem mértékétől, ami akár színtelen lencsén is megoldható.

Quad, ATV kiegészítők

Itt, olyan -nem gyári SUZUKI- kiegészítők találhatók, amelyek felszerelésével a munka és sportcélú quadokat igazán sokrétű és univerzális munkaeszközzé alakíthatjuk, így kíválóan alkalmazhatók lesznek a mezőgazdaságban, állattartó telepeken, erdőművelésben, vagyonvédelemben.

ruházat

ruházat
Fontos hogy a ruházat ne legyen túl bő, valamint túl szoros. Protektorral kibélelt ruházat akkor tudja megfelelően ellátni funkcióját, ha az ütésálló részek nem mozdulnak el eséskor. Ezen szempontok figyelembe vétele mellett a komfortérzet sem elhanyagolható.

sisak

sisak
A bukósisak talán a legfontosabb kiegészítője a motorozásnak, mivel fejünk védelme a legfontosabb. Egy rosszul megválasztott sisakban a motorozás egy rémálommá válhat (nagy zaj, erős rázkódás, kellemetlen légörvények, nagy súly stb.) A sisakválasztásra érdemes nagy hangsúlyt fektetni.

Sportdobok és kipufogó rendszerek

Sportdobok és kipufogó rendszerek
Sportdobok használatával nemcsak kivételesen szép hangot érhetünk el, hanem növelhetjük is a teljesítményt. A kipufogórendszer tuningja bizonyos tervezési feltételek figyelmen kívül hagyásán illetve módosításán alapul, tehát lényegében nem új erőt kölcsönöznek a motornak, hanem a benne rejlő teljesítményt szabadítják fel. A motor teljesítményét több olyan feladat is csökkenti, amellyel a motor a saját működését biztosítja. A kipufogó tuning pozitívan beleszólhat a teljesítménybe, felszabadítva a motor terheit.