Hírek


SUZUKI 2018 THM: 5,49%-os finanszírozási AKCIÓ!!!

SUZUKI márkakereskedésünkben "THM: 5,49%-os finanszírozási AKCIÓ" -t hirdetünk!!!
 

Most, valamennyi új SUZUKI autónk és motorkerékpárunk "5,49%-os THM" finanszírozású ajánlat keretében is elérhetőek, kivéve a nem regisztrálható (Cross és ATV) járműveket.
 

Laverty begyűjtötte a Suzuki nyergében az idei szezon első WSBK futamgyőzelmét!

Eugene Laverty parádés győzelmet aratott Voltcom Crescent Suzukiján, a superbike világbajnokság nyitó fordulóján az ausztráliai Phillip Islandon, így 2010 után újból a Suzukinak is szólt a himnusz.

Hivatalos wsbk teszt Ausztrália - 2014

WSBK hivatalos teszt Ausztrália - 1. nap

Eugene Laverty a Voltcom Crescent Suzuki versenyzője motorozta a legjobb köridőt a Phillip Islandi hivatalos teszt első napján. A világbajnoki újonc Alex Lowes az ötödik lett, de mindössze csak 0.5 másodperccel maradt el tapasztaltabb csapattársa mögött.

A Suzuki 2014-es wsbk fegyvere

Most csütörtökön hullott le a lepel a Crescent idei versenygépeiről a csapat főhadiszállásán, az angliai Dorset-ben.
A “ceremóniamester”, azaz az est házigazdája az egykori Crescent versenyzőből TV kommentátorrá vedlett James Haydon volt. Paul Denning csapatmenedzser vázolta 2014-es terveit majd az összegyűlt tömeg szem láttára és a két ridere jelenlétében leplezték le a kék-fehér-piros harci színekben pompázó, Yoshimura tuning GSX-
R1000-eket.

Szólj hozzá Te is! .... a közúti közlekedéshez

Az elmúlt években sokat változott, és a motorosok számára nagyobb szabadságot adott az új KRESZ, mégis, akadhat a vaskos kötetben olyan rendelkezés, ami idejétmúlt, vagy egyszerűen csak nem logikus.

A Suzuki zászlóshajója, a Hayabusa – immár ABS-szel

 Kölnben bemutatták a Suzuki 2013-as újdonságait. gsx1300r_l3A SUZUKI motorkínálatának zászlóshajóját a Hayabusát ugyan nem érték forradalmi átalakítások, de lényegi frissítésen esett át a fékrendszer.

A SUZUKI INTERAT-nál már kapható! SUZUKI GW250

SUZUKI GW250

Újdonság a SUZUKI "háza táján"..

Az új Suzuki INAZUMA (GW250) stílusával felvillanyoz, miközben a lényeget méltányos áron kínálja. Kiválóan használható városban, de próbára tehetjük akár országutakon is! 

Szikra, amely bennünk lobban lángra...

További részletek és technikai adatok ITT.

SPEXX-Tippek napszemüveg vásárláshoz

Tippek napszemüveg vásárláshozA jó napszemüveg 100%-os UV-védelmet biztosít. A vásárlót tájékoztató jelzéseket alaposan át kell tanulmányozni, legjobb az, ha százalékos értékben adják meg az UV-szűrés mértékét (Óvakodni kell az "UV-védelmet biztosít" megjelöléstől, amennyiben nem közölnek konkrét számértéket). Az UV-védelem mértéke nem feltétlenül van összefüggésben az árral!     

RENDSZÁMOS quadok!!! ...a SUZUKI INTERAT-nál...

RENDSZÁMOS!!! quadok elérhetőek a SUZUKI INTERAT-nál!

Most, pl.:

A SUZUKI LT-A 750 X KingQuad  (Borilta 750) egy esszenciális ATV, gigantikus munkabírásra és ugyanakkor szórakoztatásra tervezték. Igazi profi ATV, amely minden olyan teljesítménybeli, kényelmi és kezelhetőségi tulajdonsággal rendelkezik, amit egy ATV-től valaha várhat.

 

Hótolólapok a SUZUKI INTERAT-nál

Több módszer és lehetőség is van hó eltakarítására, mely részben összefügg a személyes beállítódással…
Kérjük, (gondolatban)X-szel jelölje meg, hogy Ön melyik csoportba tartozik:

☐ LUSTA: megvárja, míg kitavaszodik…

☐ SERÉNY: seprűvel és hólapáttal neki lát, és csak dolgozik-dolgozik…

☐ OKOS: korszerű hóeltakarító eszközöket vet be…

ÖN DÖNT! ...de, OKOS döntés esetén, Mi segítünk Önnek!