Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk a Herceghalom Interat Zrt. 1994-ben kezdte meg működését. Tevékenysége, melyet ma is végez, mezőgazdasági gép import és értékesítés.

Cégünk fejlődése és az agrárágazatban történt változások szükségessé tették, hogy új tevékenységet keressünk. Mivel sokunknak volt motoros múltja és sokunknak azóta is nagy szerelme a motorozás, ezért döntöttünk a motorkerékpár kereskedelem mellett. Ennek következményeként 2006. májusában viszonteladói szerződést kötöttünk a Magyar Suzuki Zrt-vel, melynek értelmében jogosultak vagyunk a SUZUKI motorkerékpárok teljes palettájának értékesítésére. Ekkor már  a rögös út végén és az építkezés vége felé jártunk, és így 2006.06.30-án ünnepélyes keretek között megnyitottuk motorszalonunkat.

A SUZUKI-INTERAT nem általános motorkereskedés, hanem meghatározott arculattal rendelkező SUZUKI márkakereskedés és szerviz, mely nagy hangsúlyt fektet vásárlói igényeinek gyors és magas szintű kielégítésére, komolyan veszi a garanciális szolgáltatást.
Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

SUZUKI márkakereskedőként, márkaszervizünk dolgozóinak szakmai tapasztalata és igen nagy alkatrész készletünk, az Ön számára megnyugtató módon növeli az üzemeltetés biztonságát. Szervizünkben magasan képzett szakemberek végzik a munkálatokat, kiváló szerszámok és műszerek segítségével.

A Suzuki motorkerékpárok mellett cégünk forgalmazója a BERING, SEGURA, SHARK, FOKT, CRAFT, DAYTONA, SHOX, AGV, GIVI, SCHUBERT, SPYKE, ABUS, Thor termékeknek, valamint a teljes CASTROL, MOTOREX, IGOL, METZELER kínálattal is várjuk kedves Ügyfeleinket.

Szolgáltatásainkról bővebben ITT olvashat.

Tisztelettel várjuk hívását! Motoros részlegünkön munkatársaink, értékesítőink és szervizszakembereink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben motorvásárlási szándéka vagy szakmai kérdései lennének.
Reméljük, és őszintén hiszünk benne, hogy korrekt üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani Önnel.

Látogasson el szalonunkba, tekintse meg személyesen is kínálatunkat.

Tisztelettel:
Herein István
vezérigazgató