A Suzuki 2014-es wsbk fegyvere

Most csütörtökön hullott le a lepel a Crescent idei versenygépeiről a csapat főhadiszállásán, az angliai Dorset-ben.
A “ceremóniamester”, azaz az est házigazdája az egykori Crescent versenyzőből TV kommentátorrá vedlett James Haydon volt. Paul Denning csapatmenedzser vázolta 2014-es terveit majd az összegyűlt tömeg szem láttára és a két ridere jelenlétében leplezték le a kék-fehér-piros harci színekben pompázó, Yoshimura tuning GSX-
R1000-eket.

Az ilyenkor szokásos újságírói kérdések megválaszolása és némi autógramm osztogatás után a csapat már csomagolni is kezdett az idei első, ausztráliai megmérettetésére. A Phillip Islandon a hivatalos teszt február 17.-én kezdődik, a futamra azonban február 23.-ig még várnunk kell.

Eugene Laverty:

“A sajtótájékoztató atmoszférája fantasztikus volt. Az egész Voltcom Crescent Suzuki csapat nagyon éhes a győzelemre, és a rajongók hihetetlenül támogatnak minket. Élvezet volt első alkalommal látni a motorjainkat az új festésben. Az eszem már az első futamon jár, felkészültek vagyunk, és várjuk az első versenyt.”

Alex Lowes:

“Ez egy nagyon sikeres este volt az egész Voltcom Suzuki alakulatnak. A rajongók támogatása csodás volt, a Yoshimura tuning GSX-R ezekben a színekben a 2014-es bajnokság egyik legszebb motorja lesz a rajtrácson. Már alig várom, hogy Phillip Islandon a dolgok sűrűjébe vethessem magam.”

Fotógaléria ITT!